Slik velger du en perfekt brudekjole som passer deg best

Tiden er kommet for å begynne søket etter en brudekjole, akkurat det du har drømt om i så lenge. Du vet at du må finne den perfekte brudekjole, men hvor skal du begynne? I denne artikkelen vil vi dele med deg tips og trender som vil hjelpe deg med å finne din ideelle modell!

Hvordan begynner du å velge en brudekjole?

Så, for første gang i livet ditt, i stedet for den vanlige T-skjorte og jeans, bør du bære denne luksuriøse brudekjole! Hvor skal man starte søket?

Først og fremst, se magasiner av bryllupsmote og bestem hvad du foretrekker — en kjole pyntet med broderi og blonder eller en kjole med klare, elegante linjer. Tross alt har hver brud sin egen karakter og sine egne ideer om hvordan hun ønsker å se seg selv på bryllupsdagen.

Brudekjolefarge

På bryllupssalonger vil du se hvite kjoler, samt “champagnefarge” kjoler .

Så hvilken farge skal du velge — hvit eller «champagne»?

En erfaren brudesalongkonsulent bestemmer vanligvis umiddelbart hvilken farge som passer til pike og tilbyr hjelp til henne. Hvilken farge passer deg best — kalde, blåaktige eller varme, kremhvite, avhenger av mange  faktorer — fargen på huden, håret og øynene.

Hvit farge er perfekt for jentene med mørk hud, takket være kontraster viser det seg en god kombinasjon.

Elfenben: denne fargen er nærmere beige heller enn hvit. Det er den varmeste nyansen i en lys fargepalett. Hvis du har blek hud, bør du velge denne fargen!

Men hvis bruden allerede har bestemt seg for at hun bare skal ha på seg en tradisjonell hvit kjole — så, selvfølgelig, la henne velge noe hvitt.

Brudekjole lengde

Hvis du vil føle deg komfortabel i kjole, må den være 2 til 3 cm over gulvet.  

Kort brudekjole

Det skjer at pike bestemte seg at hun vil ha på seg en kort kjole over knærne. Det avhenger av situasjonen: For eksempel, hvis bryllupet feires beskjedent, eller om arrangementet finner sted på stranden eller sjøkysten.  

En kort brudekjole har en slik nyanse — det er umiddelbart merkbart om formen på beina ikke er perfekt og i dette tilfellet understreker kjolen bokstavelig talt alle feilene.

Stoff

Når du velger en brudekjole, må du først bestemme hvilken typ stoff som det skal være. Det er: naturlig, for eksempel silke, eller syntetisk som sateng, brokade. Syntetisk stoff, for eksempel atlas, har mange fordeler. Strekksatinen holder formen godt, ikke smuldrer og er føles behagelig på kroppen.

Når du velger et naturlig stoff, for eksempel silke, bør du være forberedt på at stoffet rynker og det kan holde flekker av væsker. I tillegg er det svært komplisert å jobbe med denne typen stoff når du syr en kjole.

Du kan gi din preferanse til absolutt noe stoff, avhengig av smak, men ikke glem komforten på en så viktig dag.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *